För de äldre entusiasterna

Vuxengruppen

Gruppen startades  2013 initialt  för studenter. Vi startade denna grupp då vi märkte att intresset för att träna gymnastik även fanns hos äldre ungdomar, föräldrar och ”vuxna”.

Gruppen tränar en dag i veckan i två timmar. Vi hoppar trampett, kör tumbling, snurrar volter, övar grunder och har roligt. De gymnaster som tränar i gruppen är killar och tjejer mellan 17 och 44 år och de flesta av dem har ingen erfarenhet av gymnastik sedan tidigare. Denna grupp är till för dem som har ett intresse för gymnastik, vill lära sig mera och ha kul.

Vill du anmäla dig till nästa termin? Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.