Vt-18 Vi har platser kvar till parkour, tricking och cheerleading i barngrupperna enstaka platser kvar

Snart är det dags för en ny termin i NGF! Välkommen att kika runt på vår hemsida för mer information om föreningen. Under rubriken för gymnaster, ledare och föräldrar hittar ni en del bra information om vår förening.

Platser till vt-18  Barngrupperna är i stort sätt fulla, enstaka platser kvar. I parkour bas, tricking bas, vuxengruppen samt i cheerleading finns det platser kvar.

Terminsstart

Barn och ungdom:  grupperna startar v. 3 mer information kommer på mail.

Gruppträning: De flesta gruppträningsgrupper startar v.3 med några undantag, hör med er respektive ledare för aktuell terminsstart.

Tävling, tricking och ungdomsgrupper: Grupperna startar successivt f.o.m. v 2. Huvudledaren för respektive grupp meddelar start via mail.