Anmälan till barngymnastik, parkour, tricking, cheerleading öppen inför höstterminen

Snart är det dags för en ny termin i NGF! Välkommen att kika runt på vår hemsida för mer information om föreningen. Under rubriken för gymnaster, ledare och föräldrar hittar ni en del bra information om vår förening.

Platser till ht-18  Barngrupperna har några platser kvar. I parkour bas, tricking bas samt i cheerleading finns det platser kvar.

Länk till anmälningsformulär samt översikt av lediga platser

Terminsstart

Barn och ungdom:  grupperna startar v. 35 mer information kommer på mail.

Gruppträning: De flesta gruppträningsgrupper startar v.36 med några undantag, hör med er respektive ledare för aktuell terminsstart.

Tävling, tricking och ungdomsgrupper: Grupperna startar successivt f.o.m. v 34. Huvudledaren för respektive grupp meddelar start via mail.