Välkommen gympavåren 2018!

Nu är i stort sätt alla grupper igång. Gruppgympan, tävling, barngrupper, ungdom, vuxen, parkour/tricking och cheerleading. Vi har mycket att erbjuda i vår förening! Vi önskar er alla en härlig gympatermin.

Vi har några platser kvar i parkour och tricking bas, vuxengruppen samt cheerleading.  Barngrupperna är fulla men återbudsplats kan ibland erbjudas. Välkommen att kika runt på vår hemsida för mer information om föreningen. Under rubriken för gymnaster, ledare och föräldrar hittar ni en del bra information om vår förening.