Terminsstart vårterminen 2019!

Alla barngrupper startar v 4!  Mer praktisk information kommer skickas ut via mail från ledare i respektive grupp under v 3 efter att vi har haft våra uppstartsmöten.

Barnledarmöte 14/1 17:00-21:00 Källvindshallen

Ag ledarmöte 15/1 kl 18:30-20:30 Källvindshallen

Vi har enstaka platser kvar i några av våra parkour, tricking, cheerleading och barngrupper.  Anmälan sker via länk i anmälningsformuläret. Välkommen att titt runt på vår hemsida för mer information om föreningen. Under rubriken för gymnaster, ledare och föräldrar hittar ni en hel del bra information om vad vi har att erbjuda i vår förening, terminsavgifter, regler mm.

Vi önskar er alla en härlig gympatermin!