Nominera årets eldsjäl

Sällskapet Gamla NGF har skänkt en vandringspokal som kommer att delas ut till årets eldsjäl vid varje årsmöte. Nu är det dags för er att nominera!

Alla medlemmar kan skicka in en nominering och bli nominerad till årets eldsjäl.

Har du någon som du tycker att ska bli årets eldsjäl? Maila din nominering till eldsjal@ngf.se med namn på personen samt en text om varför just denna person ska bli årets etsjäl i NGF för 2019.

Du behöver skicka in din nominering innan söndagen den 9 februari kl 17.00. Vinnaren kommer att utses av vår styrelse samt en representant från gamla NGF.

Vinnaren presenteras och uppvaktas under årsmötet den 5 mars kl 18.00 i idrottens hus, Norrköping.

Hoppas vi ses på årsmötet!