Vi har grupper för de allra minsta gymnasterna, från ett år upp till bredd-, tävling- och motionsgrupper. Vi är en förening som just nu utvecklas och utökas, idag är vi 1250 medlemmar, och fler kommer vi att bli. Välkommen till oss!

Kontakta oss

Nygatan 38, 60234 Norrköping

familjegymnastik

1-3 år

Gruppen vänder sig till familjer med barn mellan 1-3 år. Konceptet går ut på att barnet tillsammans med minst 1 vuxen genom lek och redskapsbanor tränar på gymnastikens grundformer (åla, krypa, stödja, hänga, springa, gå, rulla, fånga, klättra, balansera).

Målet för gruppen är att föräldrar och barn ska ha en rolig stund tillsammans med varandra och andra barn. Barnen ska tillsammans med sina föräldrar få möjlighet att utvecklas motoriskt och lära sig mer om de gymnastiska grundformerna, genom lek och rörelse.

familjegymnastik

3-5 år

Gruppen vänder sig till familjer med barn mellan 3-5 år. Konceptet går ut på att barnet tillsammans med minst 1 vuxen genom lek och redskapsbanor tränar på gymnastikens grundformer (åla, krypa, stödja, hänga, springa, gå, rulla, fånga, klättra, balansera).

Vi tränar oxå på färger, antal och lär oss gymnastiska övningar som tex. kullerbytta.

Målet för gruppen är att föräldrar och barn ska ha en rolig stund tillsammans med varandra och andra barn. Barnen ska tillsammans med sina föräldrar få möjlighet att utvecklas motoriskt och samtidigt lära sig lite grunder inom gymnastiken.